Despre mine

Ultima actualizare a continutului acestui text: noiembrie 2009

Sa presupunem o lume in care cauza si efectul sunt dezordonate. Uneori, cea dintai o preceda pe cea de-a doua, alteori cea de-a doua pe cea dintai. Ori poate cauza se afla de-a pururea in trecut, pe cand efectul in viitor, dar viitorul si trecutul sunt intrepatrunse.

Sunt online de prin 1999, cand aveam facturi de cate trei milioane la telefon (gratie xnet-ului, internet gratuit) sau cand petreceam ore intregi la Palatul Culturii din Ploiesti, unde se afla printre primele Internet Cafe-uri din oras.

Un an si ceva mai tarziu am lansat OrasulPloiesti.ro, care se situa in perioada respectiva printre primele zece siteuri de acest gen.

In 2002 am inaugurat o sectiune speciala dedicata Internetului, in cotidianul local Jurnalul de Prahova, pentru ca mai tarziu sa ma transfer la cotidianul Prahova. Dupa cele doua peripluri prin presa locala, am trecut la cea nationala, prin intermediul revistei „Internet Magazin”… care in prezent nu mai este editata.

Acum cinci ani am lansat una dintre primele comunitati online din Romania. Printre noutatile pe care le-am adus in online-ul din Romania cu ajutorul acestei comunitati amintesc: interviurile online cu personalitati media, jurnale (bloguri) tematice si loc dedicat opiniilor consumatorilor referitoare la diverse produse si servicii.

Paralel,  am coordonat o emisiune in cadrul unei televiziuni si am colaborat cu mai multe agentii de publicitate.

In prezent, sunt consultant de strategie in cadrul Kinecto si coordonator departament IT in cadrul InfoWeb. Dezvolt / sustin mai multe bloguri, printre care: Intelepciune.info si BlogAbout.eu

La curanda recitire! 😉